Geef je interieur persoonlijkheid

Interieur

Om van je huis een thuis te maken, moet het niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Elk huis heeft een eigen persoonlijkheid en weerspiegelt de persoonlijkheid en interesses van zijn bewoners. 

Samen met jou creëren we een leefomgeving die het best aansluit bij je behoeften en verlangens. We luisteren naar je wensen en begeleiden je doorheen het ganse project. 

Ik wil een offerte

Offerte aanvragen

Kleuradvies

Kleuren kunnen een invloed hebben op je gemoedstoestand, maar ook op de optische eigenschappen van een ruimte. Laat je professioneel bijstaan zodat de kleuren in je woning perfect passen bij de sfeer dat deze moet uitstralen. 

Voor een kleuradvies, komen we overdag bij je thuis langs. Zo kunnen we bij daglicht de juiste kleuren kiezen. Bij een opvolgingsbezoek bespreken we het sfeerbord met de gekozen kleuren. Hiervan ontvang je een schriftelijk verslag. Zo kan het advies door jezelf of indien gewenst door ons uitgevoerd worden.

Naast kleuradvies, geven we je ook graag advies over andere interieuraspecten zoals raamdecoratie, tapijten, verlichting, inrichting,… De prijs is steeds afhankelijk van de gevraagde interieuraspecten en het aantal kamers. Hiervoor kan je altijd vrijblijvende informatie of een gratis offerte aanvragen. 

Interieurontwerp incl. materiaal- en kleuradvies

Laat het ontwerp van je volledige interieur over aan ons. We houden rekening met jouw wensen en creëren een interieur dat volledig in lijn ligt met jouw persoonlijkheid. 

Tijdens een kennismakingsbezoek, komen we bij jou thuis en bespreken we jouw wensen voor het interieur. We meten ook meteen de besproken ruimte(n) op. Daarna bestuderen we het project en houden rekening met de functie van de ruimte(n), jouw wensen en budget. Het resultaat is een voorontwerp dat je een eerste beeld geeft van hoe de ruimte er kan uitzien. Aan de hand van een sfeerbord krijg je een realistisch en visueel beeld over de sfeer die we willen verkrijgen in jouw interieur. Hierbij krijg je suggesties voor kleuren en materialen. Om de ideeën meer levendig voor te stellen, stellen we ook een 3D-simulatie van de ruimte(n) voor. 

Uiteindelijk bespreken we tijdens een opvolgingsgesprek het voorontwerp en de gekozen kleuren en materialen. Na het bekijken van de sfeerbeelden, evalueren we het ontwerp en sturen we bij waar nodig. Hierbij mag je rekenen op maximum twee revisies. Hiervan ontvang je achteraf een schriftelijk verslag. Zo kan het ontwerp door uzelf of indien gewenst door ons uitgevoerd worden.

Voor interieurontwerp maken we steeds een offerte op maat. Je kan altijd vrijblijvend informatie of een gratis offerte aanvragen. 

Uitvoering interieuradvies

Als kers op de taart kan je het uitgewerkte interieurontwerp ook door ons laten uitvoeren. Hierbij kan je steeds rekenen op kwalitatieve materialen, een professionele levering en plaatsing en een correcte opvolging en coördinatie van de werken.

Breng persoonlijkheid in je interieur

Jouw interieurontwerp door Dave Martens

Laat ons persoonlijkheid brengen in je interieur, maar leer ons eerst persoonlijk kennen. We zijn gespecialiseerd in beton- en metselwerken, maar ook in alles daaromheen. Zo kan je bij ons terecht voor het hele pakketje van de bouw of de renovatie tot het interieur.